Mette Nerli og Marit Sagen ønsker velkommen til årets park- og anleggsmess (POGA).

Rekordstor messe for park- og anlegg

Antallet utstillere har allerede passert fjoråret. Arrangøren håper at besøkstallet vil passere 4 000.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 12 mnd. gammel.

POGA

Park- og anleggsmessa arrangeres 24. - 25. november 2022 i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) i Lillestrøm.

Årets park- og anleggsmesse øker utstillingsarealet og forventer å få det høyeste antallet utstillere og besøkende noensinne.

Messa har blitt arrangert på Lillestrøm siden 2017 i det som den gang het Norges Varemesse, men som i fjor høst skiftet navn til Nova Spektrum. Messa har vokst jevnt og trutt siden oppstarten.

– Fra 2019 til 2021 økte antallet besøkende med femtitre prosent, sier Mette Nerli, salgssjef for Park- og anleggsmessa.

Hun forventer ikke en like bratt vekst i år, men håper besøkstallet vil passere 4 000 før dørene lukkes fredags kveld. Det kommer besøk fra hele landet, men hovedtyngden vil komme fra Østlandet.

Under Park- og anleggsmessa samles utstillere og besøkende rundt nyhetene innen verktøy og materiell som er aktuelle å bruke på gravplassene. Her fra messa i 2019.
18 000 m2 i Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm, fylles med utstillere som viser fram utstyr og materiell for park- og anleggsektoren.

Flere utstillere

De som tar turen til Lillestrøm vil møte et vell av store og små utstillere. I fjor fyltes hallene på Lillestrøm med rundt 130 utstillere.

– Allerede nå har vi passert fjorårets antall med utstillere, sier prosjektleder Marit Sagen to måneder før messeåpning.

På det 18 000 m2 store området vil utstillerne vise fram stein, planter, verktøy og kjøretøy som vil være aktuelt også for norske gravplasser. Ikke minst kan det være interessant å følge med på utviklingen innen el-verktøy og el-kjøretøy.

Sagen lover kontinuerlige foredrag i regi av NAML, Norske anleggsgartnere, miljø- og landskapsentreprenører for de som ønsker faglig fordypning i tillegg til å møte leverandørene av utstyret de bruker på arbeidsplassen. På kvelden blir det bransjemiddag. I år holdes den i den nyåpna Lillestrøm Lobby i samme bygg som messa arrangeres.

– Her kan utstillere invitere med sine egne kunder og samarbeidspartnere til mingling og et godt måltid, sier hun.

Powered by Labrador CMS