Marit Sagen, prosjektleder Park- og anleggsmessen
Prosjektleder, Marit Sagen, forteller om rekordantall utstillere til årets Park- og anleggsmesse.

Park og anleggsmesse satser på bærekraft

– Med økende fokus på bærekraft vil Park- og anleggsmessen vise produkter og tjenester som reduserer karbonavtrykket, sier prosjektleder Marit Sagen i en pressemelding.

Publisert

Fakta om POGA

  • Park og anleggsmessen er den ledende aktøren for Park- og anleggsbransjen i Norge.
  • Arrangementet samler bransjeeksperter, leverandører og besøkende for å utforske de nyeste trendene, teknologien og løsningene innen park- og anleggssektoren. 
  • Messen arrangeres årlig og tilbyr et bredt utvalg av utstillinger, seminarer og nettverksmuligheter for å fremme kunnskapsdeling og innovasjon innen bransjen.

Hun ønsker velkommen til den største Park- og anleggsmessen noensinne. To messehaller er fullbooket med hele 18 000 kvadratmeter og 200 utstillere. 

I tråd med Oslos Klimastrategi mot 2030, tar Park- og anleggsmessen klimaet på alvor og satser på bærekraftige løsninger.

Messen arrangeres onsdag og torsdag, 8. – 9. november.

Ifølge Oslos strategi skal kommunens egne anleggsmaskiner være utslippsfrie eller gå på biogass innen 2025.

Park- og anleggsmessen
Snart er det duket for årets Park- og anleggsmesse i Lillestrøm. Finner flere veien til messa enn i fjor, da var det 3.500 besøkende.

Besøkende vil, ifølge pressemeldingen fra POGA, kunne se og teste de nyeste elektriske maskinene. Det gjelder gressklippere, ATV/UTV, trimmere, måleutstyr og mye mer.

De elektriske maskinene er designet for å erstatte tradisjonelle bensin- og dieselmaskiner. Disse elektriske alternativene vil demonstrere hvordan bransjen kan redusere utslipp av klimagasser og støv, samt opprettholde høy ytelse og effektivitet.

Nye plante- og jordprodukter

Det blir mulig å oppdage nye plante- og jordprodukter, blant annet avanserte plantenæringsprodukter og jordforbedringsmetoder som skal fremme bærekraftig vekst og bevare naturens ressurser. 

Faglig sett vil utstillere lære de besøkende å redusere bruken av kjemikalier og optimalisere utnyttelsen av næringsstoffene. Dette bidrar til sunnere og mer motstandsdyktige planter, samtidig som det reduserer påvirkningen på miljøet. 

– Vi er begeistret når vi setter fokus på bærekraftige løsninger innen maskiner, plantenæring og jord på årets fagmesse for park og anleggsbransjen, avslutter prosjektleder, Marit Sagen.

Powered by Labrador CMS