Nidarosdomen i Trondheim
Lørdag ettermiddag blir det konsert i ærverdige Nidarosdomen, før deltakerne forbereder seg til festmiddag.

Klart for landsmøte i Virke Gravferd i Trondheim

Når Virke Gravferd inviterer til Landsmøte i Trondheim, er det svært mange som har meldt seg på. – Det er gledelig og inspirerende, sier ny bransjeleder i Virke Gravferd, Åse Skrøvset til Grav24.

Publisert Sist oppdatert

Sammen med avtroppende bransjedirektør, Gunnar Hammersmark, har de arbeidet mye med det kommende landsmøtet i Trondheim. Over 300 Virke-venner har meldt seg på til faglig og sosialt påfyll. Det hele starter med utstillingsåpning torsdag 1. juni og avsluttes med festmiddag lørdag kveld.

Godt over 30 utstillere har meldt til ankomst til årets happening i Trondheim.

For de som ønsker det, er deltakerne velkommen til bedriftsbesøk i Hedersalen, hos Svanholm & Vigdal gravferd på Heimdal. Det skjer som en fin avslutning på årets landsmøte.

Gunnar Hammersmark – direktør i Virke Gravferd.
Gunnar Hammersmark – avtroppende direktør i Virke Gravferd.
Åse Skrøvset, Statsforvalteren Vestfold og Telemark.
Åse Skrøvset – nyansatt bransjeleder i Virke Gravferd.

Den offisielle åpningen skjer imidlertid fredag formiddag. Da skal lederen av bystyrets kultur-, idrett- og friluftskomité, Niklaus Haugrønning sammen med styreleder i Virke Gravferd, Jan Willy Løken, foreta den offisielle åpningen.

Deretter går det slag i slag gjennom to hele dager i bartebyen.

Av programmet forøvrig nevner vi: Utstilling med leverandører og samarbeidspartnere og årsmøte i Virke Gravferd. Fredags kveld blir det busstur til TapperietpaaDahls der det blir servering og en del musikalske venner vil entre podiet.

Faglig og sosialt

Dagene i Trondheim fylles med faglig og sosialt samvær.

Lørdagen starter med inspirasjonsforedrag av Klaus Sonstad (som forøvrig også skal lede festmiddagen om kvelden). Ola Asp fra Statsforvalteren skal holde foredrag der tittelen er «Blir byråene overflødig i den digitale utviklingen?». Til slutt i foredragsrekken vil Øystein «Pølsa» Pettersen rette søkelyset mot hvordan man som lag kan nå felles mål?

Lørdag ettermiddag settes kursen mot Nidarosdomen, der det blir konsert før man forbereder seg til festmiddag om kvelden.

Powered by Labrador CMS