Byråsammenslutningen, Heder.
Daglig leder, Gunhild Melbø Tajet i byråsammenslutningen Heder.

Landsdekkende sammenslutning

Heder har siden etableringen i 2019 vokst fra å være en relativt liten gruppering lokalisert i hovedsak rundt Oslofjorden, til å bli en landsdekkende sammenslutning.

Publisert

Totalt tar byråene i Heder hånd om i overkant av 25% av alle dødsfall i Norge.– Vi opplever at det er mange grunner til at byråer søker seg til oss, og i stor grad kan det sammenfattes i tre punkter - fellesskap, kompetanseutvikling og økonomi, sier daglig leder Gunhild Melbø Tajet i Heder.

– I Heder jobber vi med prosjekter vi opplever at er relevante for byråene. Vi ønsker å bidra til kompetanseutvikling, og til forbedring av administrasjon og drift. Hverdagen har lett for å bli for travel til at utviklingsoppgaver prioriteres. Ved å være med i Heder, kan man både lære av andre byråer og få ny kunnskap «ferdig på et fat», istedenfor å måtte gjøre alt arbeidet selv.

Gjennom felles grafisk profil, kan vi fra sentralt hold bidra med markedsføringsmateriell, og vi har også ansatt egen markedsfører som kan hjelpe hvert enkelt byrå med markedsarbeidet. Dette er kompetanse som i liten grad finnes hos byråene, avslutter Melbø Tajet.

Powered by Labrador CMS